AWC

Afsluitdijk 1c, 8752 TP,
Kornwerderzand

Vogelkijkmiddag in het Afsluitdijk Wadden Center!

Vogelkijkmiddag in het Afsluitdijk Wadden Center!

Op zondag 19 mei a.s. organiseert het Afsluitdijk Wadden Center een vogelkijkmiddag onder leiding van vogelspotter Lydia Barkema-Drost! De Afsluitdijk is een bijzondere plek waar vogels voorkomen die zowel op het zoute als het zoete water leven. Tijdens deze 1,5 uur durende excursie op het dak van ons Center geeft Lydia uitleg over de verschillende vogelsoorten die er te zien zijn, waarna we vervolgens de vogels echt gaan spotten met een telescoop! Een uniek uitje voor jong en oud!

 

Inhoud Excursie
Tijdens deze excursie op het dak van ons Center legt vogelspotter Lydia eerst een voorlichting geven over de verschillende vogelsoorten die vanaf de Afsluitdijk te zien zijn. Vervolgens gaan we de vogels ook daadwerkelijk spotten via een telescoop. Daarnaast is er ook voldoende gelegenheid om verschillende vogelgidsen in te zien zodat de deelnemers op kunnen zoeken welke vogels zij hebben gezien.

Programma
Op deze dag organiseren we twee excursierondes die elk 1,5 uur duren.

Start ronde 1: 11:00 uur
Start ronde 2: 13:30 uur

De kosten voor deelname bedragen € 7,50 p.p.

Extra opties
Het is ook mogelijk om de excursie nog uit te breiden met een lekker ontvangst of een lunch. Hiervoor zijn de volgende opties mogelijk:

Frysk ontvangst arrangement a € 11,50 p.p. 

Inclusief vogelspotexcursie en 2 drankjes met een gebakje

Luncharrangement a € 17,50 p.p. 

Inclusief vogelspotexcursie en lunch bestaande uit belegde broodjes en 1 drankje

Aanmelden
Wil jij aanwezig zijn bij deze unieke ervaring? Reserveer dan nu via info@afsluitdijkwaddencenter.nl of bel naar +31 (0) 517 723 026!