AWC

Afsluitdijk 1c, 8752 TP,
Kornwerderzand

Arrangementen

Van Zoet naar Zout combi-arrangement

Op zoek naar een leuke dag uit vol met natuur en cultuur? Combineer dan een bezoek aan het Afsluitdijk Wadden Center met een bezoek aan het UNESCO Werelderfgoed Ir. D.F. Woudagemaal in Lemmer, het grootste nog functionerende stoomgemaal ter wereld. Ook als het gemaal niet in werking is, is het Woudagemaal een leuke dag uit voor zowel jong en oud.

Onder zeil arrangement

Combineer jouw bezoek aan het Afsluitdijk Wadden Center met een unieke vaarexcursie met ons ‘Onder zeil van zout naar zoet’-arrangement. Tijdens dit dagarrangement vaar je vanuit Harlingen over het Werelderfgoed Waddenzee naar het zoete IJsselmeer en Afsluitdijk Wadden Center op Kornwerderzand.┬áHet arrangement, dat door diverse schippers wordt aangeboden, stelt individuele deelnemers in de gelegenheid een unieke belevingstocht te maken. Terwijl de wind het schip voortstuwt vertelt een ervaren wadgids alles over de Waddenzee, de rijke onderwaternatuur en het unieke project van de Vismigratierivier. De eerste zeiltocht staat gepland op 29 april aan boord van zeilklipper Wilhelmina.

Rondvaarttocht Regina Andrea

Op zoek naar een leuk dagje uit? Combineer dan uw bezoek aan het Afsluitdijk Wadden Center met een rondvaart over de Waddenzee met de Regina Andrea! Stap aan boord in Harlingen om koers te zetten naar het Afsluitdijk Wadden Center. Na het bezoeken van de interactieve expositie en een hapje en drankje, gaat u weer aan boord om vervolgens via de zeehondenbank terug naar Harlingen te varen. Hier geniet u van een overheerlijk buffet aan boord. Reserveer nu een unieke dag op de Waddenzee voor de hele familie!