AWC

Afsluitdijk 1c, 8752 TP,
Kornwerderzand

Voor de hele familie

Een dag er op uit met de hele familie? Het Afsluitdijk Wadden Center is voor jong en oud!

Voor alle leeftijdscategorieën valt er iets te beleven en ontdekken. Speciaal voor onze kleinste bezoekers hebben wij bijvoorbeeld een Bobby Fish speurtocht in de Expositie en staat er een grote tekentafel waar ze gezellig samen kunnen tekenen. Daarnaast zijn er ook interactieve spellen voor de oudere kinderen.

Bobby Fish Speurtocht

Speciaal voor onze kleinste bezoekers hebben wij de Bobby fish speurtocht door de Expositie ontwikkeld. Overal in de Expositie heeft Bobby fish zich verstopt. Weet jij ze allemaal te vinden? Dan wacht er bij de receptie een lekkere verrassing op jou!

De tekentafel

Hebben de kinderen alle Bobby Fish gevonden en wilt u nog even de expositie bekijken? In de expositie staat een grote tekentafel voor de kleinsten. Interactie met andere kinderen of gewoon compleet geconcentreerd met hun eigen kleurplaat bezig kunnen zijn terwijl u nog even rustig de expositie bekijkt.

Interactieve spellen

De expositie van het Afsluitdijk Wadden Center is zo ontworpen dat het voor alle leeftijden interessant is om te bezoeken. Zo zijn er interactieve spellen aanwezig welke voor jong en oud leuk zijn. We hebben bijvoorbeeld het 9 water management dag spel, er zijn 5 speciale game zuilen en er is een heuse dj genaamd DJ Okto. Daarnaast is er een swim walk spel waarbij een zalm of paling gevolgd word tijdens zijn toch en kun je met een VR bril een kijkje nemen in de toekomstige vismigratie rivier.

Kinderfeestje ‘Bobby fish party’

Het Afsluitdijk Wadden Center is ook een leuke plek voor het organiseren van jouw kinderfeestje! Tijdens de Bobby fish party gaat de jarige samen met al zijn/haar vriendjes op zoek naar Bobby fish in onze expositie. Daarna volgt een lekker patatje met een snack naar keuze voor de speurneuzen! kom jij binnenkort ook jouw feestje vieren met Bobby fish?

Bobby fish party à € 9,95 per persoon
Ontvangst met limonade en wat lekkers
Bobby fish speurtocht door de Expositie
Bakje friet met frikadel, kroket of kipnuggets

Entree voor kinderen

De entree van de expositie is voor kinderen tot 4 jaar gratis, voor kinderen van 4 tot 12 jaar kost het € 3,00 en voor bezoekers vanaf 12 jaar kost de entree € 5,00.