AWC

Afsluitdijk 1c, 8752 TP,
Kornwerderzand

Nieuwe gidsen gezocht voor Waddencentrum Afsluitdijk

Komend voorjaar opent het Afsluitdijk Wadden Center haar deuren. Vanaf dat moment worden hier volwassenen, gezinnen en leerlingen verwacht voor een bezoek en/of excursie over de Vismigratierivier. De Waddenvereniging en It Fryske Gea zijn mede-initiatiefnemer en gastheer van de Vismigratierivier. Voor de begeleiding van de diverse activiteiten zijn zowel de Waddenvereniging als It Fryske Gea op zoek naar gidsen.

Scholenprogramma

Als gids verzorg je een scholenprogramma over de Vismigratierivier. Het scholenprogramma bestaat uit een carrousel van opdrachten binnen het Afsluitdijk Wadden Center en enkele actieve opdrachten buiten. Daarnaast begeleid je verschillende activiteiten in en rondom het Wadden Center. Het belang van vis, onderwaternatuur en het Werelderfgoed Waddenzee weet jij hierbij onder de aandacht te brengen van een breed publiek.

Het gaat om een functie op oproepbasis, waarvoor je een passende vergoeding krijgt (inclusief reis/onkostenvergoeding). Meer weten of meteen solliciteren? Hier vind je de vacature van de Waddenvereniging en klik hier voor de vacature bij It Fryske Gea.

Bron: Omrop Fryslân