AWC

Afsluitdijk 1c, 8752 TP,
Kornwerderzand

aquavista

Beleef middels een unieke vliegervaring het inspirerende achterland van de Afsluitdijk.

In de loop van 2018 neemt Aquavista je mee op een unieke 4D vlucht over de regio. Door de ogen van de Grutto trek je het achterland van de Afsluitdijk in. Een vlucht om nooit meer te vergeten!

In een hangglider vlieg je 8 minuten lang mee over de regio. Zodra je instapt, lig je met je neus op de grond te wachten op wat komen gaat. Zodra de hangglider optrekt, kom je langzaam los van de grond, en voel je je zo vrij als een vogel. Met multisensorische effecten wordt er een totaalbeleving gecreƫerd. Na deze unieke vliegervaring kun je meer informatie over de bezienswaardigheden in de regio krijgen in de expositie. Of wil je even ontspannen, kom dan naar SKOM: eten & drinken. Hier kun je genieten van een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en van een lekker hapje en drankje.

aquavista

Beleef middels een unieke vliegervaring het inspirerende achterland van de Afsluitdijk.

In de loop van 2018 neemt Aquavista je mee op een unieke 4D vlucht over de regio. Hangend trek je door de ogen van de Grutto het achterland van de Afsluitdijk in. Een vlucht om nooit meer te vergeten!

In een hangglider vlieg je 8 minuten lang mee over de regio. Zodra je instapt, lig je met je neus op de grond te wachten op wat komen gaat. Zodra de hangglider optrekt, kom je langzaam los van de grond, en voel je je zo vrij als een vogel. Met multisensorische effecten wordt er een totaalbeleving gecreƫerd.

Na deze unieke vliegervaring kun je meer informatie over de bezienswaardigheden in de regio krijgen in de expositie. Of wil je even ontspannen, kom dan naar SKOM: eten & drinken. Hier kun je genieten van een prachtig uitzicht over het IJsselmeer en van een lekker hapje en drankje.

Deze show is toegankelijk met een ticket. Het ticket kun je aanschaffen bij de balie.