AWC

Afsluitdijk 1c, 8752 TP,
Kornwerderzand

Aquavista geopend in Afsluitdijk Wadden Center

Ontwijk maar net het zeildoek van een skûtsje, vlieg over de prachtige Wadden, surf mee op een kite en beland midden in de smalle straatjes van Enkhuizen. Het zijn enkele spectaculaire beelden die sinds kort te zien zijn in het Afsluitdijk Wadden Center.  

Het Afsluitdijk Wadden Center heeft er een nieuwe attractie bij: Aquavista! In deze show gaan bezoekers mee op een adembenemende rondvlucht over de regio. Ontspannen achterover leunend of voorover liggend, zweef je over het achterland van de Afsluitdijk zoals de Wadden, Fryslân en Noord-Holland en bekijk je al het moois in dit gebied door de ogen van de Grutto.

Het Afsluitdijk Wadden Center bij Kornwerderzand Afsluitdijk is sinds 24 maart 2018 open voor publiek. De expositie in het opvallende gebouw vertelt het verhaal van onder andere Unesco Werelderfgoed Waddenzee, het IJsselmeergebied en de ontwikkelingen op en rond de Afsluitdijk.

Bezoekers reageren enthousiast op de show. Volgens Tim van der Meulen: “Wat een beleving deze film! Het voelt echt net alsof je meegaat de lucht in!” Wilt u meer weten over Aquavista, het Afsluitdijk Wadden Center of SKOM eten & drinken? Vind meer informatie op onze website.

Een spannende scene uit Aquavista waar je wordt meegenomen door een kite surfer. 

Foto: Ruben van Vliet

Een kijkje over de schouder van een bezoeker, het wordt avond en de Grutto daalt neer in het Afsluitdijk Wadden Center.

Foto: Ruben van Vliet