AWC

Afsluitdijk 1c, 8752 TP,
Kornwerderzand

Vier de dag van het wad

In 2009  heeft de Waddenzee de eervolle titel UNESCO Werelderfgoed gekregen. Het gezamenlijke gebied van Denemarken, Duitsland en Nederland is een uniek en dynamisch natuurgebied met een grote biodiversiteit. Een wonderlijke variëteit van planten en dieren.  Miljoenen trekvogels gebruiken het gebied als tussenstation. Het is het grootste intergetijdensysteem van zand- en modderbanken die de kust beschermen. Het gebied veranderd elke dag en is dan ook een lust om naar te kijken. En om te beleven.

In het weekend van 30 juni en 1 juli vieren we dat de Waddenzee al 9 jaar UNESCO Werelderfgoed is. Er worden allemaal activiteiten georganiseerd in het Waddengebied. In de kop van Noord-Holland, de Friese kust, de Groningse kust en de eilanden. Variërend van slapen op de dijk, wadlooptochten, visroken en verhalenvertellers. U bent van harte uitgenodigd om ook te komen!

Kijk op www.dagvanhetwad.nl voor alle activiteiten rondom Dag van het Wad en volg ons via facebook /waddenzeewerelderfgoed voor de laatste info