AWC

Afsluitdijk 1c, 8752 TP,
Kornwerderzand

Rondvaarttocht Regina Andrea

De opstapplaats voor de rondvaart is in Harlingen. Aan boord wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Vervolgens vaart u in een uur naar Kornwerderzand waar de schipper u van alles vertelt over de garnalen-, kokkel-, en mosselvisserij op de Waddenzee. Na het bezoeken van de interactieve Expositie en een hapje en drankje te hebben genuttigd in het Afsluitdijk Wadden Center, gaat u weer aan boord van de Regina Andrea. Indien het getij het toe laat, brengen we nog een bezoek aan de zeehondenbank. Om de dag gezellig af te sluiten wordt er aan boord een overheerlijk buffet voor u geserveerd.

Inhoud vaararrangement

Bovenstaande arrangement is inclusief:

–  Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

–  Vaartocht naar Kornwerderzand

–  Bezoek aan het Afsluitdijk Wadden Center, inclusief ontvangst met een drankje en hapjes

–  Vervolg vaartocht over de Waddenzee met bezoek aan de zeehondenbank (indien het getij dit toe laat)

–  Terschellinger buffet

De vaartocht duurt 4 à 5 uur en is te reserveren vanaf € 50,- per persoon (minimaal 40 personen). Er is geen vaste vertrektijd voor de rondvaarttocht, deze is afhankelijk van het tij. Het is mogelijk om bovenstaand arrangement uit te breiden met de volgende extra’s:

–  Bezoek Aquavista film in het Afsluitdijk Wadden Center à € 4,50 per persoon.

–  Lunch in het Afsluitdijk Wadden Center à € 14,50 per persoon

–  Ontvangst met koffie/thee en oranjekoek in het Afsluitdijk Wadden Center à € 6,50 per persoon.

–  Rondleiding door het Afsluitdijk Wadden Center. Dit is op basis van aanvraag. De kosten hiervoor bedragen € 85,- per gids. Per gids kunnen er 15 personen mee.

–  Bezoek aan het Kazematten museum.

–  Het is ook mogelijk om te kiezen voor een ander buffet. Dit is mogelijk tegen verrekening van een meer of minder prijs op bovenstaande arrangementsprijs.

Reserveren 

Voor meer informatie en het reserveren van de rondvaarttocht  kunt u terecht bij de sales afdeling van het Afsluitdijk Wadden Center of Waddenrecreatiebedrijf Neptunus. De sales afdeling van het Afsluitdijk Wadden Center is te bereiken via 0515 – 238 222. Waddenrecreatiebedrijf Neptunus is te bereiken via 0517-416856.