AWC

Afsluitdijk 1c, 8752 TP,
Kornwerderzand

2Discover Guide

De entree van het Afsluitdijk Wadden Center wordt zowel voor Nederlandse als internationale gasten, aangeboden door de Provincie Fryslân, Rijkswaterstaat, de Waddenvereniging It Fryske Gea. Het Center leent zich er goed voor om zelf doorheen te lopen door de tekstborden welke door de gehele expositie staan. Deze tekstborden geven een korte uitleg over de expositie. Ook is het mogelijk om de speciale pagina van het Afsluitdijk Wadden Center op de 2Discover website te openen op je smartphone. De pagina is te bezoeken via: awc.2discover.nl. Deze websitepagina geeft toegang tot de audiotour over de expositie. De Nederlandse en Friese versie van deze audiotour is gratis. Voor andere talen wordt een toeslag gevraagd van € 4,50 per persoon.

Let op: De expositie heeft geen Engelstalige vermeldingen. Hierdoor is het gebruik van de audiotour voor internationale gasten aan te raden.

Met 2discover kun je in 10 talen de expositie door. Deze talen zijn: Nederlands, Fries, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans, Chinees en Russisch. De Nederlandse en Friese versie wordt u aangeboden door Provincie Fryslan, Rijkswaterstaat, de Waddenvereniging en It Fryske Gea. Aan de andere talen zijn kosten verbonden.